Auto Rijbewijs B Vraag meteen een proefles aan!

Gegarandeerd slagen bij dé autorijschool in Maastricht

La Blanche Maastricht – Jouw autorijschool in de regio Maastricht!

Autorijles-pakketten

De meest gebruikelijke manier van lessen is het nemen van een startpakket. Een pakket bevat 20 of 25 lessen inclusief een Tussentijdse Toets en Praktijkexamen. De lessen in je pakket zijn super voordelig berekend aan slechts € 39,50 per rijles.
Wij bieden een lespakket waarbij de Tussen Tijdse Toets (TTT) en het examen zijn inbegrepen!

Tijdens de eerste les, de proefles, wordt er gekeken op welke manier en hoe snel je informatie oppakt en hoe handig je bent. Er wordt dan een schatting gemaakt van het totaal aantal lessen die je nodig zult hebben.

Autorijlespakket A -

  • 20 autorijlessen van 60 minuten
  • TussenTijdse Toets (TTT)
  • Praktijk examen

Autorijlespakket B -  

  • 25 autorijlessen van 60 minuten
  • TussenTijdse Toets (TTT)
  • Praktijk examen

Vraag meteen een proefles aan!

Goede beoordelingen, klanten tevreden

Wij zeggen niet van onszelf dat we de beste keuze zijn en dat je moet gaan rijlessen bij La Blanche Maastricht. Dit laten we liever over aan kandidaten die jou zijn voorgegaan. Zij hebben kennisgemaakt met La Blanche en delen met jou hun beoordelingen via KlantenVertellen

Meer informatie over autorijlespakketten

Beide pakketten hebben betrekking op schakelrijlessen en gelden zolang deze online staan op onze website. Betaling is in drie termijnen mogelijk.

Tussen Tijdse Toets (TTT) is verstandig

Door het afleggen van de TTT, leer je omgaan met de spanning die een toets vaak met zich meebrengt. Bovendien geeft de examinator aan hoever je gevorderd bent tijdens je rijopleiding en waar nog verbeterpunten zijn. Deze verbeterpunten worden in de lessen tot het examen goed geoefend, zodat je helemaal klaar bent voor je uiteindelijke rijexamen! Je kunt met de TTT vrijstelling krijgen voor de bijzondere manoeuvres. Zo valt er met je examen voor dit onderdeel een stukje spanning weg! Je rij-instructeur rijdt ook mee tijdens de toets. Afhankelijk van je pakket, plannen we  samen op ongeveer de helft van je opleiding de TTT.